Hujan Lebat di KLIA

Assalamualaikum,

Hari ni mmg nantok gila. . smlam husna tido pkul 5 lbiyh pgi. . sbb nak siapkan assgmnt smua. . ari nie last kena anta assgmnt so husna pn kelam kbut buat. . mgu dpn final . . pastu cuti sem. . yayyay. . hehe. . 
korang msti tertnya2 kn tajuk post husna ni psai pa. . hee. . meyh husna cita. . 

kan ri2 husna updte yg abg husna nak p Mesir kn . . Dia dah pn p. . dia bertolak ari khmis. . la nie alhamdulillah dah smpai pun . . km smua p KL ari rabu. . lepas husna abis kelas km smua bertolak. . smpai mlam jugak kat sna. . kalau tdak smpai awl la jugak tp sbb sesat smpai lmbat . .hehe. . walaupn da GPS pn liyh sesat. Guna Pun Sesat. . hehe. 

ari khmis tu sblom p KLIA km p rumah mak angkat mama husna. . abg husna nak p jauh so kna p jmpa la dlu . .lpas tu trus p KLIA. . kna p awai sbb abg husna kena da perjumpaan dlu . . flight abg husna kul 10 tp kul 5 kna da dah kat sna. . km mkn kat KFC ja. . pas2 km dok tgu je lah smua org yg nak p tu. . lpas2 abg spupu husna mai. . dia belaja kat UIA. . dia snggup mai nek bas smata2 nak tgk abg husna. . mula2 dia telefon abg husna tnya flight kul brpa tp xgtaw nak mai. . dia ckp saja nk bgi suprise. . hehe. . kalau korang nak taw abg spupu husna tu nan abg husna kembaq lain mk n lain ayah. . haha. . dpa lahir sma taon. . so mmg dri kecik dpa rpat. . skola pn sma. . 

kul 6 lbiyh abg husna kena p letak beg smua. . smntra tgu abg husna , husna adk husna nan abg spupu husna dduk la smbg2. . pas2 abg spupu husna mntak enpon husna dia nak contact kwn dia.. . enpon dia bttry abis. . husna   pn xda kdit tyme tu  . . so husna suruh bgi enpon je la kat dia. .sim crd husna bwa kluaq. . wk2 km dok tgu junior abg spupu husna dia tegoq abg spupu husna pas2 abg dpa smbg. . husna prsan yg wk2 frst2 junior abg spupu husna tu tgk msa ckp nan dia ialah enpon dia. . series wk2 tu husna nak tergelak. . husna taw mst junior dia tu igt abg spupu husna tu jmbu . .haha. . 

oke stop cita psai tu . . lepas abis taklimat smua. . abg husna cuma da brpa minit ja lpas tu trun p kat bwah. . bla kat bwah km smua xliyh ikod dah. . . lpas dpa umum tu mama husna mula dah nages. . pastu husna ckp kat adk husna yg mama husna dah nages. . pas2 abg spupu husna kaleh blah km dia ckp "ni tak boleh nie, ni ijai nak nages jugak" dia buka spec dia. . seriess husna igt dia melawak ja. . dok sat tu lpas abg husna salam mama nan abah husna dia salam spupu husna yg td. . husna tgk mata abg husna dah merah . . teruih serta merta husna nages. . .seriess sediyh :'( dok sat tu tgk abg spupu husna dia pn nages. . nages mcam km nages. . xsngka kn . . lpas 2 jalan nan abg husna p kat lift. . mama husna ckp kat husna jgn nages dah. . husna pn ok . . wk2 nak jlan husna nages lagi . . abah husna xnages .  .dia p tenangkan spupu husna tu . .mama husna kata suda kat husna. . husna taw abah husna sediyh tp abah husna tak tunjuk . . kalau smua pakat nages sapa yang nak pujuk kan.. . lepastu km tgk dri atas ja. . adik husna , husna tak pasti dia nages x sbb dia dok blkg husna. . 

lepas tu km smua dah ok .. sbnrnya kalau tdak abg spupu husna tu pn p skali tp da sbb tertentu dia xpi . .dia p taon dpn kot. . td baru ja lepas skype nan abg husna . . dia cita mcam2 ,. . mcam best je kat sna. . pa pa pn semoga abg husna sihat dan berjaya d sana. . ami. .