UNA BLOOGER

CERITA KEHIDUPAN

HOT ITEM

4.4.18

12:46 AM

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

Assalamualaikum korang,

Hari ni husna nak cita kat korang pasai Marketplace Tok Syed. Apa dia Marketplace Tok Syed ? Mesti korang tertanya-tanya kan. Okey sebelum tu , korang taw x dengan Marketplace Tok Syed ni korang boleh buat income yang banyak untuk tambah pendapatan korang ye. Untuk student-student macam husna yang nak tambah income nak beli bahan pembelajaran sangat sesuai masuk Marketplace Tok Syed ya tapi tak bermakna orang lain tak sesuai , orang lain pon sesuai okay macam suri rumah atau pekerja biasa sebab masa yang korang perlukan untuk buat ini sangat sekejap. Bak kata orang dulu-dulu "Emas Depan Mata Takkan Nak Tengok Ja". Baiklah dekat entry kali ni husna akan cita bagaimana cara nak buat duit online dengan Tok Syed ni.

First sekali , korang kena ada semua media2 sosial yang tengah hangat sekarang ni macam Facebook, Instagram, Blog atau Whatsapp. Untuk pengetahuan korang media2 sosial ni semua sangat membantu korang dalam untuk menambah income. Kalau ada ke empat2 media sosial ni lagi bagus taw. Semakin banyak media sosial semakin banyak income dapat. Ha.. kan dah jadi hipotesis . haha. so korang make sure ada semua ini okay !

4 STEP MUDAH DAFTAR MARKETPLACE TOK SYED

STEP 1

Korang daftar masuk ke marketplace sebagai membership. FREE je okay!

STEP 2
Korang isi semua data yang diorang minta. SENANG je ni!

STEP 3
Lepas dah siap isi semua , dia akan keluar macam ni.



Kat atas tu kan atas tu ada tulis "My Marketplace", korang tekan situ.

STEP 4
Nanti keluar macam CATEGORIES macam ni




Korang tekan JOBS and akan keluar tugasan2 yang korang boleh pilih yang mana korang nak buat dulu.
CONTOH2 TUGASAN   

BERMINAT? DAFTAR SINI -- SINI

BAGAIMANA DIKIRA SETIAP TUGASAN ?

Setiap tugasan ada Point ikut tugasan yang korang pilih ye. Contoh tugasan share dekat fb akan dapat 1.00 point reward earning . Maka korang akan dapat 1 Pitee .
1Pitee = RM 1.00.

Lagi banyak tugasan korang buat lagi banyak MASYUK!

CARA-CARA BUAT DUIT DENGAN TOK SYED

Korang mesti ingat dengan Job dekat Marketplace ja kan korang boleh buat duit tapi tak ye , ada lagi banyak cara  boleh buat duit online dengan Tok Syed , antaranya

ADAKAH ORANG BIASA BOLEH DAFTAR?

Tentulah boleh. Tak kira tua atau muda, bekerja @ tak bekerja, blogger @ bukan blogger. Bukan senang nak dapat duit dengan mudah macam ni . Korang marilah daftar dengan TOK SYED .
Mudah ja tekan sini >> SINI

Korang jangan takut kena tipu ka apa. Husna sendiri dah cuba so apa tunggu lagi daftar segera . Semoga korang berjaya buat , kalau korang tak taw nak buat ka apa ka korang tanya ja husna. Insyaallah husna jawab. Senang sangat nak buat duit , yang penting USAHA!

SEKIAN.